Lancia Bergen op Zoom
Sinds 1961
Al meer dan 20 jaar ervaring met Lancia
Autobedrijf Swagemakers heeft al meer dan 20 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van Lancia. Door onze velen jaren aan ervaring kunt u er vanuit gaan dat wij de service bieden die u verwacht.
Reparatie & onderhoud Lancia
Betrouwbaarheid is belangrijk. Daarom is goed onderhoud aan uw Lancia essentieel. Autobedrijf Swagemakers is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en apk aan uw auto.
Uw Lancia is bij ons in de juiste handen. Wij zullen altijd een eerlijk advies geven en gebruikte onderdelen in de auto leggen zodat u zeker weet welke werkzaamheden uitgevoerd zijn en waarom.
Tijd voor een andere Lancia?
De aanschaf van een andere Lancia is vaak voor u geen dagelijkse bezigheid. Gezien het feit dat wij dagelijks bezig zijn met auto's kunnen wij u een goed advies geven met betrekking tot aanschaf van een nieuwe auto en indien wenselijk kunnen wij deze ook voor u leveren.
Wilt u een andere Lancia aanschaffen? Dan kijken wij graag met u mee en horen graag welke wensen u heeft. Weet u al precies wat u wilt dan kunnen wij deze auto natuurlijk samen met u samenstellen of opzoeken.
Autobedrijf Swagemakers is het ideale adres voor aanschaf van een Lancia. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs of neem contact met ons op per telefoon of email. Wij denken graag met u mee.

Waarom autobedrijf swagemakers?

Autobedrijf Swagemakers heeft geen verplichtingen naar merken, maar heeft zich gespecialiseerd in automerken waar onze passie zit. Wij denken vanuit u als klant en niet vanuit een autogarage zijn belang. Wij onderhouden en verkopen Lancia tegen de meest gunstige condities. U betaalt bij ons geen dure panden en verplichten reclame-uitingen. U betaalt bij ons alleen voor wat u nodig heeft en onze medewerkers worden alleen getraind voor essentiƫle zaken zoals speciale onderhoudstechnieken en belangrijke innovaties.
Kortom eerlijk advies over uw Lancia, alleen wat u nodig heeft.