Schade herstel
Sinds 1961
Schade herstel

Heeft u schade aan uw auto? Dit kan de beste overkomen. Bij Autobedrijf Swagemakers kunt u ook voor schadeherstel terecht. Voor zowel grote als kleine schadegevallen hebben wij de juiste kennis en technieken in huis voor het herstel van uw auto, ongeacht het type of merk. U kunt ervan uitgaan dat uw auto bij ons vakkundig wordt hersteld. Wij helpen en begeleiden u zo goed mogelijk tijdens het gehele schadeproces. Wij kunnen u voorzien van tijdelijk vervangend vervoer en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt met uw eigen auto. 

Hoe gaat dat?

Is er sprake van een tegenpartij bij schade? Dan dient u eerst samen het schadeformulier in te vullen. Zorg ervoor dat u foto’s maakt van de schade en de situatie. Indien u nog kunt rijden met de auto, adviseren wij u zo snel mogelijk bij ons te komen met de auto. U dient zelf contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om de schade te melden, dit in verband met de AVG-richtlijnen en privacy. Vervolgens zorgen wij voor de schadecalculatie, die wij indienen bij de verzekeringsmaatschappij met de foto’s van de schade. De schade zal hersteld worden volgens de door de verzekeringsmaatschappij goedgekeurde calculatie. U hoeft hierna geen actie meer te ondernemen. Wij verzorgen de complete afhandeling met de verzekeringsmaatschappij na de melding van de schade.

Benieuwd naar de kosten van het schadeherstel aan uw voertuig? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij Autobedrijf Swagemakers.  U kunt contact met ons opnemen via e-mail. info@autobedrijfswagemakers.nl of telefonisch via 0164-236285.

Wij ontnemen graag uw zorgen over schadeherstel.

snel contact

Adres

Autobedrijf Swagemakers
Oude Moerstraatsebaan 50
4614 RP Bergen op Zoom

Opening

Verkoop/showroom
ma – vr: 9:00 – 18:00 uur
za: 9:00 – 16:00 uur
Ook op afspraak

Service / Werkplaats
ma – vr: 8:00 – 17:00 uur
za 9:00 – 13:00 uur