Onderhoud
Sinds 1961
Onderhoud

Is uw auto toe aan onderhoud?
Werkt iets niet naar behoren?
Dan kunt u altijd bij ons terecht!

De receptie van Autobedrijf Swagemakers is uw eerste aanspreekpunt. We plannen uw afspraak in, zorgen voor passend vervangend vervoer en bellen zodra uw auto weer klaar is. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een grondige revisie: Na een bezoek aan onze werkplaats brengt uw auto u weer talloze kilometers vooruit.

We zijn gespecialiseerd in de merken Fiat en Alfa Romeo, maar kunnen iedere auto met onze ervaring onderhouden. Ook worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste technieken.

Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Bij Autobedrijf Swagemakers staat betrouwbaarheid voorop. U krijgt van ons te horen wat wij hebben aangetroffen en hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Vooraf geven we een prijsopgave, waarin we zo goed mogelijk aangeven wat u van ons kunt verwachten. Zo proberen wij onze reparaties voor u transparant te maken.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er gerepareerd wordt en waarom, zodat u met een gerust hart de auto bij ons kunt laten repareren, zonder verrassingen achteraf.

Neem contact op met de receptie via 0164-236285 of mail naar: info@autobedrijfswagemakers.nl

snel contact

Adres

Autobedrijf Swagemakers
Oude Moerstraatsebaan 50
4614 RP Bergen op Zoom

Opening

Verkoop/showroom
ma – vr: 9:00 – 18:00 uur
za: 9:00 – 16:00 uur
Ook op afspraak

Service / Werkplaats
ma – vr: 8:00 – 17:00 uur
za 9:00 – 13:00 uur