Camper onderhoud
Sinds 1961
Camper onderhoud

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat onderhoud aan uw camper en caravan kan verzorgen? Bij Autobedrijf Swagemakers kunt u terecht voor camper en caravanonderhoud. Goed onderhoud aan uw camper is ontzettend belangrijk. Ook wanneer u de camper of caravan niet zo vaak gebruikt of er niet zoveel kilometers mee rijdt, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud kan leiden tot onnodig hoge reparatiekosten en een kortere levensduur van de camper of caravan en de onderdelen daarvan. Ook is de veiligheid op de weg in gevaar, wanneer uw camper of caravan niet regelmatig onderhouden wordt. Zo kunnen verkeerd gesleten of gedroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang zelfs fatale gevolgen hebben. Ook kunnen bijvoorbeeld versleten schokdempers een negatieve invloed hebben op rijplezier en de veiligheid in het geding brengen. Laat dus op tijd uw camper deskundig onderhouden. 

De voordelen van deskundig camper en caravanonderhoud

  • De camper of caravan is veiliger en rijdt comfortabeler.
  • De kans op pech onderweg wordt vele malen kleiner.
  • De camper of caravan gaat langer mee.
  • De kans op onnodige en te dure reparaties wordt kleiner.
  • De camper of caravan krijgt een hogere inruilwaarde.

Deskundig en goed camper en caravanonderhoud is dus erg belangrijk. In de garage van Autobedrijf Swagemakers kunt u met al uw onderhoudsvragen terecht. Zo kunt u voor de APK, airco service, reparatie en motorisch onderhoud bij ons terecht. Ook kunnen wij voor uw camper, ongeacht het merk, een BOVAG-onderhoudsbeurt uitvoeren. Hierbij controleren wij uw camper op meer dan vijftig belangrijke punten. Zo is uw camper altijd in topconditie.

In onze ruime werkplaats zijn de juiste gereedschappen aanwezig om uw camper te kunnen onderhouden. Daarnaast kunnen wij vrijwel ieder camperonderdeel leveren. Wij zijn uiteraard gespecialiseerd in Fiat-motoren, maar u kunt ook met andere campers van andere merken terecht. Wij weten als geen ander op welke punten we moeten letten en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

Voor al uw camperonderhoud bent u bij Autobedrijf Swagemakers aan het juiste adres. Neem snel contact op met de receptie voor de mogelijkheden of een afspraak via 0164-236285 of mail naar: info@autobedrijfswagemakers.nl.

snel contact

Adres

Autobedrijf Swagemakers
Oude Moerstraatsebaan 50
4614 RP Bergen op Zoom

Opening

Verkoop/showroom
ma – vr: 9:00 – 18:00 uur
za: 9:00 – 16:00 uur
Ook op afspraak

Service / Werkplaats
ma – vr: 8:00 – 17:00 uur
za 9:00 – 13:00 uur